нещата от живота

режисьор ида даниел
автор ghostdog
О Съ Тъ или музика Ambient anarchist
рамо По действителен случай
театър Сфумато

петък, 3 юни 2011 г.

С Дагмар на море.

Малката кибритопродавачка отива на море. Може да бъде видяна на 6-ти и 7-ми юни в Държавен куклен театър Варна от 18:30. Билети 8 лв.

Омир гледа в Точката.




Тупак нахвърля основната идея.




Йонел и Кастиел хапват сладки.

5 коментара:

  1. снимките са наистина страхотни, имат някаква привлекателна мистичност, поздрави

    ОтговорИзтриване
  2. продължавайте да пишете и споделяте тук с всички нас - в очакване на нови публикации - поздрави и до скоро

    ОтговорИзтриване
  3. Хубаво е ,че има такива постановки, като "Малката кибритопродавачка" , която отива на море, там има толкова много хора, които съм убедена, че ще го посетят в Държавния куклен театър Варна. Цената също е доста достъпна осем лева е нищо, имайки предвид колко са се трудели хората , които участват, само те си знаят какво им е било. В последно време наблюдавам увеличения на младите, които посещават подобни събития, което говори добре.Малките деца съм сигурна, че ще харесат малката кибритопродавачка.

    ОтговорИзтриване
  4. Малката кибритопродавачка е едно прекрасно представление, което си струва да се види.Играят много добре актъорите.

    ОтговорИзтриване
  5. Не бях чувала за тази постановка честно казано.И се радвам че попаднах на този блог, за да разбера нещо повече и ако мога да я гледам.Ето един прекрасен повод да се посети този Държавен куклен театър Варна , където от доста време се каня да ида, но все не намирам време.Много ми хареса снимката където Омир гледа в Точката.Колко кратко ясно и точно е описано какво прави хахахха и с тази черно бяла фотография е още по интересна снимката.Надявам се и тази година да я има постановката.

    ОтговорИзтриване